
Πόσο τελικά ισχύει αγαπητοί συνάδελφοι οινοχόοι αυτό που μας έχουν μάθει, διδάξει και εντρυφήσει οι μέντορές μας, για το ότι “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”. Κι αν αυτό που σου λέει ο θαμώνας, είναι ενάντια στον επαγγελματισμό σου και χαλά την εικόνα σου μέσα στο εστιατόριο; Ψυχρολουσίες πολλές στη δεκαπενταετή μου καριέρα, αλλά η προψεσινή, θα μείνει ανεξίτηλη.
Πελάτης ζήτησε γαλλικό ερυθρό κρασί, το οποίο σερβίρω γύρω στους 14 βαθμούς κελσίου. Ζούμε και σε μια χώρα ζεστή και ακόμη και τα κόκκινα, πρέπει να τα δροσίζουμε για να τα κάνουμε ελκυστικά.







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
