Σκέτη λατρεία Το Σουβλάκι της Νίκης

Το Σουβλάκι της Νίκης, δε θέλει παίνεμα. Μια επιβεβαίωση θέλει, έτσι για να γνωρίζουν όλοι ότι στην τελική, μετρά μόνο η ποιότητα, το μεράκι και η αγάπη για αυτό που κάνεις. Δεκαέξι ολάκερα χρόνια ο Κυριακός, ο Δημήτρης και η σταθερή τους ομάδα και συνεργάτες, με έδρα τους φυσικά της Λεωφόρο Νίκης στην πρωτεύουσα, μας ψήνουν στη σχάρα τα γευστικά τους καλούδια, διατηρώντας την ίδια ποιότητα, μα και τον ίδιο σεβασμό προς τους χιλιάδες πιστούς τους θαμώνες.

Γευσιγνωσία σχαροποικιλίας έκανε ψες ολάκερη η ομάδα γευσιγνωστών του Fine & Dine και έχουμε να σου πούμε τα γευστικότερα νέα. Το χοιρινό σουβλάκι, τρυφερό και από καλό κρέας και πρωτίστως χωρίς περιττά λίπη, η κοτολέτα του για πολλούς επαίνους, υπέροχα ψημένη τόσο εξωτερικά, μα κυρίως εσωτερικά, με αλάθητη αλατότητα.

Οι σεφταλιές, κορυφαίες σε γεύση, ζουμερές και αρωματικές, με διακριτικά καρυκεύματα, ενώ τα καλύτερα έχω να σου πω για το μοναδικό σουβλάκι κοτόπουλο, που αρτύζεται με πάπρικα και απογειώνεται γευστικά με τα τεμάχια λαχανικών που περνιούνται στις σμίλες ανάμεσα στο κοτόπουλο.

Όμορφα ψημένη η πίτα, και πλούσια και σε ποσότητα η σαλάτα των φρέσκων λαχανικών που μπαίνουν στην πίτα. Η τιμολόγηση ορθότατη και σίγουρα value for money, ενώ πόντους πολλούς έχει κερδίσει και η ταχύτητα εξυπηρέτησης, αλλά και η ευχέρεια για Delivery σχεδόν σε όλη την πόλη της Λευκωσίας.

Λεωφόρος Νίκης 36 Α, Λευκωσία

22 313831

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου