Στα δύσκολα καταλαβαίνεις…..τους προϊστάμενούς σου

Στην προηγούμενή μου εργασία, σε εστιατόριο της Παλιάς Λευκωσίας, τα εργασιακά δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά. Στις μάχες και εννοώ τις ώρες αιχμής, όταν δεν προλαβαίναμε να καθαρίσουμε το τραπέζι καλά καλά για καθίσουν οι επόμενοι πελάτες, ήμασταν μόνοι. Οι “supervisors” οι “captains” και οι αστεράτοι του εστιατορίου, ήταν παρόντες, απόντες, οσάν Ναπολέοντες, να σφυρίζουν αδιάφορα, κάνοντας τάχα έλεγχο ικανοποίησης των πελατών.
 
Εδώ και μια βδομάδα, που μετακόμισα επαγγελματικά προς λεωφόρο Μακαρίου μεριά, τα πράγματα είναι ακριβώς τα αντίθετα και το εννοώ. Στις μικρές και μεγάλες μάχες, μπαίνουν πρώτα οι οπλαρχηγοί μας. Αυτοί λερώνουν πρώτοι τα χεράκια τους, μας δίνουν το καλό παράδειγμα, το χαμόγελό τους και μπαίνουμε κι εμείς μαζί τους…
 
Και ταυτόχρονα, αγαπητοί μου πρώην συνάδελφοι, κάνουν κι αυτοί έλεγχο ικανοποίησης των πελατών. Έτσι είναι η ομάδα. Όλοι στα δύσκολα κι όλοι στα ωραία και στους επαίνους.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού