Τέρμα άραγε στα ατομικά σαμπουάν και όχι μόνο στα ξενοδοχεία;

Μέχρι το 2030 οι Βρυξέλλες έχουν στοχεύσει, όλες οι συσκευασίες στην ΕΕ να είναι ανακυκλώσιμες. Πολλά τα μέτρα που προτάθηκαν στην τελευταία διαβούλευση, τα οποία χρειάζονται όμως τη βούλα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να επικυρωθούν.

Άρα μιλάμε πλέον για νομοθεσίες που θα προωθούν πιο επιτακτική πλέον την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση, τις πιο βιώσιμες συσκευασίες και τη μείωση των αποβλήτων. Στο στόχαστρο έχουν μπει και οι ατομικές συσκευασίες σαμπουάν, κρέμας και όχι μόνο που παρέχονται στους θαμώνες πολλών ξενοδοχείων. 

Η εν λόγω νομοθεσία, έχει ήδη θορυβήσει παραγωγούς, προμηθευτές και ξενοδόχους, οι οποίοι ήδη επεξεργάζονται εναλλακτικά plan B, με επικρατέστερο αυτό της μεγάλης συσκευασίας σαμπουάν, σαπουνιού και κρέμας που ήδη συναντούμε σε πολλά ξενοδοχειακά καταλύματα. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού