Τα 3+1 signature cocktails του  Chaos Lounge Bar που θα λατρέψεις

Το πρώτο που θα λατρέψεις, πριν αφοσιωθείς στο cocktail tasting στο Chaos Lounge Bar, είναι τον ατμοσφαιρικό του χώρο, που έχει την μοναδική σχεδιαστική γραμμή του νεότευκτου NYX Limassol Hotel.

Η κυκλική του μπάρα με το εντυπωσιακό αερόστατο που φωτίζεται με εναλλασσόμενο φωτισμό, η μαγεία των χρωμάτων των design καναπέδων και πολυθρόνων, ο υψηλής ποιότητας ήχος από το state of the art ηχοχύστημα και η ομάδα των baristas, αποτελούν όλα μαζί την ιδιαίτερη ταυτότητα του talk of the town bar της πόλης της Λεμεσού.

Εμείς πάντως, την βρήκαμε για ακόμη μια φορά στα stools του bar για να ζήσουμε στο maximum την όλη προετοιμασία των βραβευμένων cocktails του Bar manager & mixologist Παναγιώτη Αγγλογάλλου. Ολάκερη η ομάδα του bar, στη διάθεσή σου για να ακούσει τις προτιμήσεις σου σε γεύσεις, βάσεις οινοπνευματωδών, φρούτα, εξωτικά, με ή χωρίς αλκοόλη, για να σου προτείνει με τη σειρά της το short list που θα ικανοποιήσει τα γούστα σου.

Η δικιά μας παλέτα ήθελε να ταξιδέψει με όμορφες οξύτητες, μέτριας έντασης σάκχαρα, εξωτικά στοιχεία, αλλά και νότες από βότανα, για αυτό συνηγορήσαμε αρχικά με το βραβευμένο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό για κοκτέιλ (Cuba 2022), Mariposa cocktail με επτάχρονο ρούμι, αμαρέττο, cocoa bitters και σαμπάνια και με το θρυλικό Rhea, με gin, infused smoked rosemary, Midory, μάνγκο και ginger ale.

Μην αγνοήσεις σε καμία περίπτωση το απόκοσμο, πληθωρικό και διακριτικό σε αρώματα, English Summertime, αλλά και το Nyx Negroni, με Gin Black, Campari Blanco και κορυφαίο Antica vermouth. Μια τετραλογία από cocktails που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη, αλλά και τις προσδοκίες των λατρών του είδους.

Οδός Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Σώζου, γωνία, Λεμεσός

25 371 111

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts