Τα 4 + 1 πιάτα του SeaNatra που έχουμε λατρέψει

Η λίστα του, πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη για εσένα, εμένα κι όλους σου τους φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν δημιουργικά, μοιρασιάρικα πιάτα, παρέα με φανταστικά cocktails, by the glass κρασί και όχι μόνο.

Ο άνετος καναπές μας με ολάκερη τη θάλασσα ενώπιόν μας στην περιοχή Πιαλέ Πασά, ένα σκηνικό που θα θες κι εσύ να φωτογραφίσεις, πίνοντας γουλιά γουλιά σαν και του λόγου μας, το signature, νοτισμένο με μαστίχα, Brockman’s Gin και μανταρίνι, Seanatra cocktail.

Σπιτική φοκάτσια, αρωματικό λάδι και λατρεμένος λευκός ταραμάς,  με case study, υφή, λάδι μαϊντανού, χαβιάρι σολομού και παξιμάδι, οι πρώτες γεύσεις του βραβευμένου σεφ Σταύρη Γεωργίου.

Η δροσιά των ζαρζαβατικών και των καρδιών μαρουλιού, έγινε ένα με τα πινόλια, τις λιαστές ντομάτες, την παρμεζάνα και την κρέμα αβοκάντο, στην ομώνυμη Avocado salad, ιδίως όταν την παντρέψαμε με τη σπιτική λεπτή πίτα pinsa, που έχουμε πάθει με αυτή, εξάρτηση μεγάλη.

Η μουσική, ανεβαστική, με ορθότατα ντεσιμπέλ, το σέρβις φιλικό και πρόσχαρο, μ’ όλη την ομάδα του διευθυντή Παντελή να δίνει το χαμόγελό της στα τραπέζια που απολάμβαναν όλοι τους νόστιμα ορεκτικά και κυρίως πιάτα.

Το σιγοψημένο καρέ αρνιού στο τραπέζι μας, κομπλιμενταρισμένο με πουρέ αγκινάρας, αέρινο μους φέτας και σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, προετοίμασε και την άφιξη για το λαυράκι φρικασέ με μύδια, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα εσπεριδοειδών.

Το cheesecake φράουλας, έφτασε τέλος για να γλυκάνει πιότερο την όλη εμπειρία, δροσισμένο με παγωτό cheesecake και γκανάζ λευκής σοκολάτας.

Πιαλέ Πασά 16, Λάρνακα
24322593

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή