Στα τελικά στάδια βρίσκονται οι πυρετώδεις δοκιμές και γευσιγνωσίες των εμβόλιμων πιάτων που θα εισέρθουν πανηγυρικά περί τα μέσα Ιουνίου στην πολυσυλλεκτική κάρτα του λατρεμένου Nema, του upgraded Anemi Hotel στην Πάφο. Η μεσογειακής, με ιταλικό ταμπεραμέντο κάρτα του εστιατορίου που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τα γεννοφάσκια του, θα ενισχυθεί με δροσερά και άκρως καλοκαιρινά πιάτα, παιχνιδιάρικα ταρτάρ τόνου, ζυμαρικά signature ξυλοφουρνιστές πίτσες, άλλα και μοναδικές κοπές κρεατικών. Φρεσκάδα και πρωτοτυπία, τα χαρακτηριστικά και των επιδόρπιων πειρασμών που στα τελευταία δοκιμαστικά έκαναν όλους να κλείνουν τα μάτια σε κάθε μπουκιά.
Άγνωστοι οι λόγοι, λόγω της λιτής δημοσίευσης, που ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, αποχωρεί και από τα τρία του εστιατόρια.
Φαντασία, γεύση, ισορροπία και επιλογές για εσένα, όλους σου τους φίλους και φυσικά την απαιτητική σου φαμίλια, μικρούς και μεγάλους. Το δοκιμάσαμε και εμείς, μεγάλη
Το meeting που συγκαλέστηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, στο οποίο εκτελώ χρέη διευθυντή, είχε ως θέμα το καινούριο εστιατόριο του Ομίλου που αναμένεται να