Τι να πω εκτός από χιλιάδες συγχαρητήρια στο παράδειγμα προς μίμηση εστιατόριο της πρωτεύουσας…

Υποκλίνομαι πραγματικά. Υποκλίνομαι στους ιδιοκτήτες, σε αυτούς που αποφασίζουν ή που έχουν δημιουργήσει τις διαδικασίες σε συγκεκριμένο εστιατόριο της πρωτεύουσας και κάνουν εμάς τους πελάτες, να νιώθουμε όμορφα κάθε φορά που πηγαίνουμε, ιδίως όταν έχουμε κάτι σημαντικό να γιορτάσουμε. 

Συγκεκριμένα κλείσαμε τραπέζι για την επέτειο των 20 χρόνων γάμου και με το που φτάσαμε στην είσοδο, η hostess με ένα πλατύ χαμόγελο, μάς ευχήθηκε χαμηλόφωνα “να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι”.
 
Καθόμαστε, έρχεται ο διευθυντής, μάς εύχεται χαμηλόφωνα κι αυτός “να τα εκατοστήσουμε” και προσφέρει του καθενός μας από ένα ποτήρι Prosecco. Τελειώνουμε με το φαγητό μας και έρχεται ένα γλυκό πανέμορφο και εύγευστο – δώρο από τον σεφ – διακοσμημένο με δυο τρεις διακριτικές πινελιές σοκολάτας πάνω στο πιάτο και μια μικρή τσαντούλα με λίγα σοκολατάκια για το σπίτι. 
 
Τι να πω εκτός από χιλιάδες συγχαρητήρια στο παράδειγμα προς μίμηση εστιατόριο της πόλης μας. Δεν είναι η αξία αυτών που μας πρόσφεραν. Είναι η πράξη, η ένδειξη της δικής τους χαράς, που τέτοια σπουδαία μέρα, τη γιορτάσαμε μαζί τους. 
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts