Τον Οκτώβρη, θεού θέλοντος ανοίγουμε στη Λευκωσία ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και διαπιστώνουμε ότι…

Τον Οκτώβρη, θεού θέλοντος ανοίγουμε στη Λευκωσία ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και διαπιστώνουμε ότι, όσες προσπάθειες κι αν έχουμε κάνει και οι 3 συνέταιροι και παρόλες τις διασυνδέσεις που έχουμε, δεν βρίσκουμε προσωπικό, ούτε για το σέρβις, ούτε για την κουζίνα. Είναι πραγματικά απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει και δεν ξέρω τι φταίει, ιδίως μετά την επέλαση του κορωνοϊού. Μήπως θα καταλήξουμε τα επόμενα χρόνια σε self service εστιατόρια ή σε εστιατόρια που θα μας μαγειρεύουν ρομπότ και μας σερβίρουν ρομπότ;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού