
Κλέφτικα πολλά. Αυτό στο Σπήλαιο όμως έχει τη δικιά του ιστορία. Διαλεγμένο κρέας, μοσχομυριστό με αρώματα ξυλόφουρνου και ανθό αλατιού, τα μόνα μυστικά των ιδιοκτητών της βραβευμένης ταβέρνας στη Δευτερά.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, οι φούρνοι του Σπήλαιου θα ξεφουρνίζουν για εσένα και τους φίλους σου με προπαραγγελία (κράτηση μερίδας δηλαδή) ζουμερό κλέφτικο, συνοδευμένο για τους delivery και take away πελάτες, με φουρνιστές πατάτες μούρλια και πουργούρι.

Για τους dine in πελάτες, στο τραπέζι θα φτάσουν εκτός από πατάτες και πλιγούρι, δροσερή σαλάτα, γιαούρτι, κάππαρη και όχι μόνο.






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
