Το κλέφτικο, όπως το ήξερες από παλιά

Κλέφτικα πολλά. Αυτό στο Σπήλαιο όμως έχει τη δικιά του ιστορία. Διαλεγμένο κρέας,  μοσχομυριστό με αρώματα ξυλόφουρνου και ανθό αλατιού, τα μόνα μυστικά των ιδιοκτητών της βραβευμένης ταβέρνας στη Δευτερά.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, οι φούρνοι του Σπήλαιου θα ξεφουρνίζουν για εσένα και τους φίλους σου με προπαραγγελία (κράτηση μερίδας δηλαδή) ζουμερό κλέφτικο, συνοδευμένο για τους delivery και take away πελάτες, με φουρνιστές πατάτες μούρλια και πουργούρι.

Για τους dine in πελάτες, στο τραπέζι θα φτάσουν εκτός από πατάτες και πλιγούρι, δροσερή σαλάτα, γιαούρτι, κάππαρη και όχι μόνο. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιατί οι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων ζητούν από τα εστιατόρια να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα τοπικά προϊόντα στα μενού τους; Στην Κύπρο…

Τα τελευταία χρόνια, μια ολοένα και πιο έντονη απαίτηση κάνει την εμφάνισή της στους κύκλους της γαστρονομίας: οι κορυφαίοι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων,  όπως ο Michelin,