Το κλέφτικο, όπως το ήξερες από παλιά

Κλέφτικα πολλά. Αυτό στο Σπήλαιο όμως έχει τη δικιά του ιστορία. Διαλεγμένο κρέας,  μοσχομυριστό με αρώματα ξυλόφουρνου και ανθό αλατιού, τα μόνα μυστικά των ιδιοκτητών της βραβευμένης ταβέρνας στη Δευτερά.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, οι φούρνοι του Σπήλαιου θα ξεφουρνίζουν για εσένα και τους φίλους σου με προπαραγγελία (κράτηση μερίδας δηλαδή) ζουμερό κλέφτικο, συνοδευμένο για τους delivery και take away πελάτες, με φουρνιστές πατάτες μούρλια και πουργούρι.

Για τους dine in πελάτες, στο τραπέζι θα φτάσουν εκτός από πατάτες και πλιγούρι, δροσερή σαλάτα, γιαούρτι, κάππαρη και όχι μόνο. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού