Το Cyprus Mushroom Festival 2025 επιστρέφει πιο γευστικό και μαγικό από ποτέ

Το Φεστιβάλ Μανιταριού που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού επιστρέφει φέτος στην Ερήμη της Λεμεσού, πιο ζωντανό και ανανεωμένο από ποτέ. Το Cyprus Mushroom Festival 2025, που διοργανώνεται από την Kyriakides Mushrooms, υπόσχεται ένα διήμερο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Η φετινή διοργάνωση αποκτά νέα διάσταση με δέκα ξεχωριστά πιάτα, εμπνευσμένα από όλες τις ποικιλίες μανιταριών της εταιρείας, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων θα βρίσκεται το Live Cooking Stage, με τη συμμετοχή καταξιωμένων σεφ από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου, του γνωστού σεφ Εύρου Παπαντωνίου και άλλων διακεκριμένων καλεσμένων, οι οποίοι θα δημιουργήσουν επί σκηνής πιάτα που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Πέρα από τη γεύση, το φεστιβάλ προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, DJ sets, συναυλίες και εντυπωσιακές παρελάσεις με μασκότ, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, κουκλοθέατρο, magic shows και ξυλοπόδαροι που θα δώσουν ζωντάνια στην ατμόσφαιρα.

Τα παιδιά θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή εμπειρία μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια και ψυχαγωγικές παραστάσεις, καθιστώντας το φεστιβάλ έναν ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια.

Με δέκα διαφορετικές ποικιλίες μανιταριών να πρωταγωνιστούν στα πιάτα και τη μουσική, τα παιχνίδια και τη γιορτινή διάθεση να συμπληρώνουν το σκηνικό, το Cyprus Mushroom Festival 2025 υπόσχεται ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο διασκέδαση, γεύση και μαγεία.

Πότε:
1/11 και 2/11/25
Σάββατο 10.00 – 22.00
Κυριακή 10.00 – 19.00

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εμπειρία αστέρων στο Sky7. Όλα όσα ζήσαμε στο υπέρλαμπρο δείπνο του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin chef Vitor Matos (Greek & English)

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί,  υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου