Υποβολή αιτήσεων για ανάδειξη ανερχόμενων καλλιτεχνών

Η Ευρωπαϊκή πλατφόρμα θεάτρου Τheatre in the Palm, που στόχο έχει την ανάδειξη ανερχόμενων καλλιτεχνών, διοργανώνει Hybrid Residency που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2023.

Η πλατφόρμα αποτελεί τριετές, διεθνές πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ οργανισμών διαφόρων ειδικοτήτων από 12 χώρες και έχει την οικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Του προγράμματος ηγείται το Πανεπιστήμιο Τουρκού της Φινλανδίας.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, ως μέλος αυτής της πλατφόρμας θεάτρου, πληροφορεί ενδιαφερόμενους δημιουργούς για την ανοικτή πρόσκληση και την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή σε residency, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με μέντορες και άλλους καλλιτέχνες από Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, να μοιραστούν γνώσεις και απόψεις, να εμπνευστούν, να μάθουν για διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους εργασίας, να συνδεθούν μέσω του θεάτρου και ίσως ακόμη και να ανοίξουν κάποιες ευκαιρίες για νέα εργασία.

Γλώσσα διεξαγωγής Hybrid Residency: Αγγλική

Πληροφορίες/Υποβολή αιτήσεων μέχρι 6.9.2023: Μαρίνα Μαλένη mmaleni@thoc.org.cy

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και την υποβολή αιτήσεων στο https://theatreinpalm.turkuamk.fi/open-call/. Ελλιπείς αιτήσεις δεν θα εξεταστούν. Πρόκειται για μια θαυμάσια ευκαιρία, για ανερχόμενους καλλιτέχνες, ανεξάρτητα από ηλικία.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Αυτός είναι ο λόγος που θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω στο εστιατόριο…στη Λευκωσία, γιατί σέβονται όλες μας τις διατροφικές ιδιαιτερότητες

Αυτός είναι ο λόγος που θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω στο εστιατόριο……στη Λευκωσία, γιατί σέβονται όλες μας τις διατροφικές ιδιαιτερότητες. Με πήγε πρώτα