Όλα τα ζήσαμε το Σάββατο στο εστιατόριό μας…

Όλα τα ζήσαμε το Σάββατο στο εστιατόριό μας. Και όταν λέω όλα, εννοώ πράγματα που δεν χωράν στη δική μου λογική (22 χρόνια στο σέρβις), τα οποία εννοείται εκτελέστηκαν όπως τα ζήτησαν οι πελάτες, αλλά…
 
Κυρία πήρε για ορεκτικό, ωμό βοδινό ταρτάρ και για κυρίως very well done βοδινό φιλέτο. Να σημειώσω ότι το steak μας το έστειλε πίσω για να το κάψουμε κι άλλο γιατί της φάνηκε ωμό. Στο παραδίπλα τεσσάρι τραπέζι, ο κύριος με το που κάθισε, μάς παρήγγειλε νερό και κρασί και μας απαγόρευσε να τα σερβίρουμε εμείς σε αυτόν και στους άλλους τρεις, γιατί θα το αναλάμβανε όλη τη βραδιά ο ίδιος. 
 
…δεν ξέρω ποιος πρωτομίλησε για “κοινή λογική”, γιατί όσο μεγαλώνω και ωριμάζω, τόσο αντιλαμβάνομαι το πόσο κουφό είναι να πιστεύουμε ότι υπάρχει τέτοια λογική.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού