
Τα τελευταία 5 ½ χρόνια, έχω δουλέψει σε τρία διαφορετικά εστιατόρια και έχω πάρει οδηγίες από τους υπεύθυνους των μαγαζιών να ανοίγω το κρασί με διαφορετικό τρόπο. Στο πρώτο εστιατόριο μου είπαν να το τοποθετώ στην άκρη του τραπεζιού για να έχω κάπου να το ακουμπώ και εκεί να το ανοίγω. Στο δεύτερο, μου είπαν ότι είναι λάθος αυτό, γιατί ταρακουνώ το τραπέζι του πελάτη και να το κρατώ “στον αέρα” μπροστά στον πελάτη, με την ετικέτα να βλέπει τον πελάτη και να το ανοίγω. Στο τρίτο εστιατόριο που είμαι τώρα, μου είπαν να το τοποθετώ σε σαμπανιέρα κοντά στον πελάτη και να το ανοίγω εκεί μέσα. Ποιος τρόπος τελικά είναι ο σωστός ή όλοι είναι ορθοί;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:



Η νέα άφιξη στον χώρο της ιταλικής κουζίνας στο νησί, ακούει στο όνομα Little Italy. Θα το βρεις αφού περάσεις κι εσύ με το δεξί

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή διοργάνωση του Παγκύπριου Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στο πλαίσιο της έκθεσης C.C.A. HORECA GASTRO 2025. Η

Μια σπουδαία στιγμή για την ελληνική γαστρονομία σηματοδότησε η φετινή αξιολόγηση του Taste Atlas, καθώς η Γραβιέρα Νάξου ανακηρύχθηκε το καλύτερο τυρί στον κόσμο για
