4 + 1 πιάτα του The Gallery που δεν ξεχνιούνται με τίποτα

Οι έμπειροι sushi chefs του, στις περίοπτές του κουζίνες, εντός του πολυτελούς  Parklane a Luxury Collection Resort & Spa, θα σε προϊδεάσουν και για τις πανασιατικές γεύσεις που θα ακολουθήσουν.  

Το τραπέζι σου στη δροσερή του βεράντα με θέα το άπειρο της θάλασσας και του ουρανού, δε θα αργήσει να γεμίσει με τραγανά τάκος, γεμιστά με ολόφρεσκο τόνο, αγγούρι, κόκκινο κρεμμύδι, αγγιγμένα με λατρεμένη πάστα yuzu kosho.

Η Asian Greens salad, με δροσερό yuzu και υπέροχο σε άρωμα, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού, φτιαγμένη με τραγανά λαχανικά, κινόα, αβοκάντο, ενταμάμε και φύκια, είναι μια must καλοκαιρινή επιλογή στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς.

Η τριλογία από Bluefin τόνο, με τατάκι με καπνιστό πόνζου, ταρτάρ με χαλαπένιο και χαβιάρι avruga, αλλά και σασίμι με wasabi mayo, είναι ένα πιάτο σταθμός,  όπως είναι και το Samurai Uramaki sushi roll, με άριστα ψημένο ρύζι, κολλώδες και σπυρωτό όσο πρέπει, δομημένο με γαρίδα, φλογισμένο σολομό και εξαίρετο dressing με τεριγιάκι και σουσάμι.

Τέλος δεν φεύγεις, πριν γλυκαθείς με το λεμονάτο, yuzu cheesecake που θα αφήσει στο στόμα μια υπέροχη, δροσερή και άκρως καλοκαιρινή επίγευση.

Parklane a Luxury Collection Resort & Spa

25 862000

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου