
Χαμένοι στη μετάφραση. Βρε παντομίμες κάναμε, είπαμε τα αγγλικά μας, είπαμε και δυο τρία γαλλικά στον σερβιτόρο που ήρθε να μας εξυπηρετήσει, δείξαμε και με το χέρι στο μενού τι θέλαμε να φάμε στο by the sea εστιατόριο της Ελεύθερης Αμμοχώστου, αλλά…. Τα μισά φαγητά, σωστά, τα άλλα μισά λάθος. Ήρθε και το αφεντικό, ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος, με τη δικαιολογία ότι πριν 2 μέρες έπιασε το παιδί δουλειά και ακόμη να τη μάθει. Συμφωνώ και επαυξάνω. Στις παραγγελίες άνθρωπέ μου γιατί τον έβαλες; Κοίταξε πόσους ανθρώπους ταλαιπώρησες; Εμάς τους πελάτες σου που οι μισοί από μας φάγαμε 1 ώρα μετά που παραγγείλαμε. Τον σεφ σου που έπρεπε να διορθώσει τα λάθη. Τέλος ταλαιπωρήθηκες εσύ και το παιδί που προσέλαβες και ένιωσε τόσο άσχημα με το λάθος του.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
