![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Είναι πραγματικά πολύ αγχωτική για εμάς τους εστιάτορες και τους ξενοδόχους, η στιγμή που ανοίγουμε τον φάκελο για να δούμε το ποσό που θα πληρώσουμε για το ηλεκτρικό ρεύμα. Η τιμή πήγε στα ύψη, οι θερμοκρασίες δεν λένε να φύγουν από τα σαραντάρια και το αποτέλεσμα είναι τα έσοδα να μην είναι αρκετά να καλύψουμε τα υπέρογκα ποσά που πρέπει να πληρώσουμε. Ζητάμε τη βοήθεια του κράτους. Προσφέρουμε πολλά στον τόπο, εξυπηρετούμε ντόπιους και τουρίστες και μας αξίζει και εμάς να δούμε μια άσπρη μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου