![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την αιτία, αλλά μήπως η αύξηση του αριθμού των πυρκαγιών τον τελευταίο καιρό πρέπει να μας προβληματίσει;;; Έχουμε γεμίσει πυρομανείς; Πρέπει να γίνει κάτι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τις περιουσίες μας και τα δάση μας. Οι ποινές χάδια δεν βοηθούν. Πρέπει να είναι τέτοιες που να είναι αποτρεπτικές. Και από την άλλη, πόσο έτοιμοι είμαστε να ανταποκριθούμε άμεσα σε μια πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή; Γίνονται ασκήσεις ή είναι όλα επί χάρτου;; Τα συστήματα έγκαιρου εντοπισμού λειτουργούν; Τα πυροσβεστικά οχήματα είναι ετοιμοπόλεμα; Plan B, C, D …. υπάρχει για πολύ έκτακτες καταστάσεις;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου