Πόσο αλλάζουν τα πράγματα και γενικά πόσο διαφοροποιήθηκαν τα όσα διδάσκαμε στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο marketing ή στην εκπαίδευση προσωπικού. Μιλούσαμε μπροστά σε γεμάτες αίθουσες με ενθουσιώδες δυναμικό προσωπικό και ανθρώπους που θα κρατούσαν τα μικρά και τα μεγάλα ηνία των επιχειρήσεων, όντας σίγουροι ότι τα πάντα που αφορούν το προσωπικό π.χ ενός εστιατορίου, είναι θέμα εκπαίδευσης. Σήμερα μιλάμε για άλλα. Πώς να βρεις άτομα να δουλέψουν μαζί σου.
Όχι πώς να τα εκπαιδεύσεις, αλλά πώς να τα βρεις και πώς να τα κρατήσεις κοντά σου όταν τα βρεις. Πού ξανακούστηκε να έχουμε μόνιμη αγγελία για ένα μήνα για διευθυντική θέση σε εστιατόριο με μισθό €2000 και να έχει ενδιαφερθεί ένα άτομο μόνο για προσωπική συνέντευξη. Τι κάνουμε λάθος; Τι έχει συμβεί στον πλανήτη στην μετά τον κορωνοϊό επόχη; Πού πήγαν οι άνθρωποι και κανείς δεν απαντά στις κραυγές αγωνίας μας για πρόσληψη προσωπικού;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Τον chef Σταυρή Γεωργίου, τον γνωρίζεις πολύ καλά. Κάμποσο από το Master chef, που τον απόλαυσες σ’ όλα ανεξαιρέτως τα επεισόδια, αφού τίμησε την Κύπρο
Λεμονιές, μανταρινιές, φρέσκα ρίγανη και δεντρολίβανο, δίπλα από πρασιές με δυόσμο, ντοματιές και μελιτζανιές. Φυτεμένα όλα με αγάπη για να περιβάλλουν τον μικρόκοσμο και την
Θα ταξιδέψεις με παιδιά κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα, με οικογενειακά ταξίδια που θα τα κάνουν να πετάνε από τη χαρά τους, δημιουργώντας τους αξέχαστες
Ipanema. Μια από τις πιο τις εμβληματικότερες παραλίες του κόσμου, σήμα κατατεθέν για τη Βραζιλία, αλλά και το απόλυτο lounge bar της Αγίας Νάπας. Στο
Ο εχθρός του καλού, λένε, είναι το καλύτερο και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα στο Sera by Ettore Botrini, ο εχθρός του άριστου, είναι το