
Η λίστα του, πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη για εσένα, εμένα κι όλους σου τους φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν δημιουργικά, μοιρασιάρικα πιάτα, παρέα με φανταστικά cocktails, by the glass κρασί και όχι μόνο.
Ο άνετος καναπές μας με ολάκερη τη θάλασσα ενώπιόν μας στην περιοχή Πιαλέ Πασά, ένα σκηνικό που θα θες κι εσύ να φωτογραφίσεις, πίνοντας γουλιά γουλιά σαν και του λόγου μας, το signature, νοτισμένο με μαστίχα, Brockman’s Gin και μανταρίνι, Seanatra cocktail.

Σπιτική φοκάτσια, αρωματικό λάδι και λατρεμένος λευκός ταραμάς, με case study, υφή, λάδι μαϊντανού, χαβιάρι σολομού και παξιμάδι, οι πρώτες γεύσεις του βραβευμένου σεφ Σταύρη Γεωργίου.

Η δροσιά των ζαρζαβατικών και των καρδιών μαρουλιού, έγινε ένα με τα πινόλια, τις λιαστές ντομάτες, την παρμεζάνα και την κρέμα αβοκάντο, στην ομώνυμη Avocado salad, ιδίως όταν την παντρέψαμε με τη σπιτική λεπτή πίτα pinsa, που έχουμε πάθει με αυτή, εξάρτηση μεγάλη.

Η μουσική, ανεβαστική, με ορθότατα ντεσιμπέλ, το σέρβις φιλικό και πρόσχαρο, μ’ όλη την ομάδα του διευθυντή Παντελή να δίνει το χαμόγελό της στα τραπέζια που απολάμβαναν όλοι τους νόστιμα ορεκτικά και κυρίως πιάτα.

Το σιγοψημένο καρέ αρνιού στο τραπέζι μας, κομπλιμενταρισμένο με πουρέ αγκινάρας, αέρινο μους φέτας και σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, προετοίμασε και την άφιξη για το λαυράκι φρικασέ με μύδια, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα εσπεριδοειδών.

Το cheesecake φράουλας, έφτασε τέλος για να γλυκάνει πιότερο την όλη εμπειρία, δροσισμένο με παγωτό cheesecake και γκανάζ λευκής σοκολάτας.

Πιαλέ Πασά 16, Λάρνακα
24322593

Το νέο εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα Η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το δέλτα συμμέθεξις, τη νέα πρόταση του ομίλου PNS Restaurants,

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
