
Ο γαλλικός οδηγός Michelin, μόλις ανακοίνωσε τα φετινά του βραβεία, με την Αθήνα να φωτίζεται με περισσότερα πλέον αστέρια. Ένα αστέρι πήραν για πρώτη φορά το Hervé των Hervé Pronzato και Γρηγόρη Κίκη, το Patio στο The Margi hotel με chef τον Παναγιώτη Γιακαλή και το εστιατόριο Tudor Hall στο πολυτελές ξενοδοχείο King George, με τους chef Αστέριο Κουστούδη και Νίκο Λιβαδειά να έχουν το γενικό πρόσταγμα στην κουζίνα.



ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ DELTA
Το Delta Restaurant στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τιμάται ξανά με δύο αστέρια, έχοντας στις κουζίνες του, τους chefs Γιώργο Παπαζαχαρία και τον Θάνο Φέσκου, οι οποίοι μιλούν στα πιάτα τους με δείχτες τη βιωσιμότητα και τις ζυμώσεις με υλικά που δύσκολα βρίσκεις αλλού.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ
Σφικτά κρατάνε το φωτεινό τους αστέρι και αυτή τη χρονιά, το Varoulko Seaside, το The Zillers, το Soil, η Σπονδή, το CTC, η Hytra, το Botrini’s και το Pelagos.
Για να δεις και τα 31 εστιατόρια που βρίσκονται στο Οδηγό Michelin στην Αθήνα, πάτησε ΕΔΩ





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
