“A crescendo of Dreams”. 100 + 60 νεαροί μουσικοί, επί σκηνής την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, το «A crescendo of Dreams» έρχεται να σας ταξιδέψει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Το Sistema Cyprus θα παρουσιάσει στη σκηνή 160 νέους μουσικούς με μοναδικά όνειρα από τρεις διαφορετικές ορχήστρες από τη Λάρνακα και τη Λευκωσία υπό τη διεύθυνση του αναγνωρισμένου Βενεζουελάνου μαέστρου Ruben Cova Villalobos.

Περισσότερες Πληροφορίες από τους οργανωτές:

Όπως και η ορχήστρα μας, έτσι και το πρόγραμμα της συναυλίας είναι πολύχρωμο. Σε αυτή την συναυλία θα μπορείτε να ακούσετε συνθέσεις από Αμερική, Τουρκία, Κύπρο, Ρωσία, Αγγλία, Πορτογαλία, Κολομβία, Μεξικό και Βενεζουέλα.

Ακόμα, η σύνθεση Alas a Malala του Arturo Marquez κατέχει ξεχωριστή θέση σε αυτή τη συναυλία αφού αντιπροσωπεύει τους στόχους μας ως κοινότητα. Το Alas a Malala είναι ένα κομμάτι αφιερωμένο στη Μαλάλα Γιουσαφζάι που πάλεψε για τον κόσμο που ονειρευόταν, έναν κόσμο ισότητας και ειρήνης!

Έτσι, και εμείς σας προσκαλούμε στη συναυλία και να ταξιδέψετε μαζί μας σε αυτό το κρεσέντο συναισθημάτων και ονείρων! Η είσοδος για την συναυλία θα ανέρχεται στα 6 ευρώ και οι θεατές θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά από την Soldout tickets και από όλα τα καταστήματα Stephanis.

Χρυσός χορηγός της συναυλίας: Υφυπουργείο Πολιτισμού
Χορηγός φιλοξενίας: Classic Hotel
Εταιρικοί χορηγοί Sistema Cyprus: Mohari Hospitality, XM Cyprus
Θεσμικός Χορηγός Sistema Cyprus: Yianis Christodoulou Foundation
Υποστηρικτές Sistema Cyprus: Δήμος Λευκωσίας, Alkionides, Savvino, Πολυλειτουργικό Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Περισσότερα για το Sistema Cyprus:

Το Sistema Cyprus είναι ένα μουσικό- κοινωνικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη δημιουργία ορχηστρών που ιδρύθηκε το 2018. Το Sistema Cyprus προσφέρει μουσική εκπαίδευση σε παιδιά και νέους στη Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων παιδιών με μεταναστευτική βιογραφία, πρόσφυγες και παιδιά και νέους με λιγότερες ευκαιρίες, και διασφαλίζει το σεβασμό, την αναγνώριση και την ένταξη αυτών των ομάδων από την κοινωνία.

Το Sistema Cyprus είναι εμπνευσμένο από το μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα El Sistema που ιδρύθηκε στη Βενεζουέλα το 1975. Μέσω της δημιουργίας ορχηστρών και χορωδιών, το El Sistema ενεργεί ως ένα θαυμάσιο μοντέλο, προσεγγίζοντας παιδιά και νέους σε περιοχές υψηλού κινδύνου του κόσμου.

Το El Sistema και άλλα προγράμματα εμπνευσμένα από το El Sistema, όπως το δικό μας, προσφέρουν δωρεάν κλασική μουσική εκπαίδευση που δίνει σε παιδιά και νέους λιγότερες ευκαιρίες. Το Sistema Cyprus επικεντρώνεται στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών, εστιάζοντας κυρίως στην ενδυνάμωση και βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό αλλά και για το πως μπορείτε να στηρίξετε το Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο https://www.sistemacyprus.com/donate-now/ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

Ruben Cova Villalobos

Ο μαέστρος Ruben Cova Villalobos είναι ο συντονιστής της National Orchestra Sistema στην πολιτεία Zulia, μιας οργάνωσης που συγκεντρώνει χιλιάδες παιδιά και νέους της περιοχής. Σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος της Ορχήστρας Νέων Rafael Urdaneta της Zulia και της Εθνικής Παιδικής Ορχήστρας της Βενεζουέλας.

Γεννημένος στην πόλη Maracaibo της Βενεζουέλας, ο μαέστρος Ruben Cova Villalobos ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο «Jose Luis Paz» υπό την καθοδήγηση του Ciro Adarme, ιδρυτικού μέλους και εξάρχον της Κρατικής Ορχήστρας Νέων της Zulia. Σπούδασε βιολί με τους Giann Carlo Cerri, Francoise Delaval και Jose Francisco del Castillo.

Ο μαέστρος Ruben Cova Villalobos έχει διευθύνει τα προγράμματα διδασκαλίας στα διεθνή Φεστιβάλ Βιολιού της Ανατολικής Βενεζουέλας, στα σεμινάρια βιολιού Andes και στο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου της Παραγουάνας.

Επιπλέον, δίδαξε στη Ακαδημία Βιολιού της Λατινικής Αμερικανικής, καθώς επίσης είναι ιδρυτικό μέλος του Κουαρτέτου Simon Bolivar, μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Simon Bolivar και διευθυντής ορχήστρας, όπως και δημιουργός και ιδρυτής του ακαδημαϊκού κέντρου για παιδιά Montalban.

Ως σολίστ και μαέστρος, έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τις συμφωνικές ορχήστρες των Falcon, Lara, Trujillo, Guayana, Cumana, Caracas και Zulia. Ακόμα, ήταν διευθυντής των συμφωνικών ορχηστρών για παιδιά και νέους της πόλης του Καράκας και επίσης μουσικός σύμβουλος για το πρόγραμμα «Δίκτυο σχολείων και συγκροτημάτων στο Medellin» στην Κολομβία.

A CRESCENDO OF DREAMS
Κυριακή 03/12/2023 17:00

Πληροφορίες άρθρου από Soldouttickets

Για αγορά εισιτηρίου πατήστε εδώ

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Αυτός είναι ο λόγος που θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω στο εστιατόριο…στη Λευκωσία, γιατί σέβονται όλες μας τις διατροφικές ιδιαιτερότητες

Αυτός είναι ο λόγος που θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω στο εστιατόριο……στη Λευκωσία, γιατί σέβονται όλες μας τις διατροφικές ιδιαιτερότητες. Με πήγε πρώτα