
(By food critic Nick Andrew)
Amaracus πάει να πει amarakon, δηλαδή αγριορίγανη ή μαντζουράνα. Αυτό είναι και το πρώτο μεθυστικό άρωμα που θα τρυπήσει τα ρουθούνια σου, σαν κατέβεις από το αυτοκίνητό σου στο ανυπέρβλητης ομορφιάς, νεότευκτο Minthis Resort.

Τα δεύτερα αρώματα θα είναι από τις κουζίνες του καταξιωμένου Ελλαδίτη chef Δημήτρη Κατριβέση, ο οποίος έχει δεσμευτεί να κάνει το αυτονόητο. Να χωρέσει μέσα σε ένα μενού, την Ελλάδα, την Κύπρο, τις μαντζουράνες, τα τοπικά προϊόντα και ολάκερη τη φύση, παραδίδοντάς σου πιάτα με μεγαλοπρέπεια μεσογειακή και κυπριακή.
Κι αν ρωτάς και για το τι περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα έχεις, σου έχω τα καλύτερα. Ένα σκηνικό μαγευτικό, με πρωταγωνιστές τη φύση, τον άρτιο σχεδιασμό τόσο στον ενδοχώρο, όσο και στους εξωτερικούς χώρους της ολοκαίνουριας Plateia και ολάκερη την οροσειρά Τροόδους, ενώπιον σου, για να ταξιδεύεις στο άπειρο και ακόμη παραπέρα.
Αν δε, συνδυάσεις τη γαστρονομική σου έξοδο με διαμονή στο παγκοσμίου κλάσης θέρετρο ευεξίας και αναζωογόνησης Minthis Resort, τότε στο εγγυώμαι ότι αμέσως θα το καταχωρήσεις στη λίστα των Favorite σου επιλογών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε το minthisresort.com ή επικοινωνήστε με το +357 26 842 273
*Τι είναι το Minthis resort;
Το Minthis είναι ένα πολυτελές ολιστικό θέρετρο εμπνευσμένο από τη φύση, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία lifestyle. Με τα εκπληκτικά καταλύματα, τις ανέσεις παγκόσμιας κλάσης και το μαγευτικό περιβάλλον του, το θέρετρο είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν ευεξία, χαλάρωση, αναψυχή και απόλαυση. Το Minthis προσφέρει μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, ενσωματώνοντας την ουσία της πολυτελούς ζωής.





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
