Cacio e Pepe: Οι 3+1 πίτσες που μας έχουν ταξιδέψει

(By food critic Nick Andrew)

Δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τις ξυλοφουρνιστές πίτσες του Cacio e Pepe στο Παραλίμνι; Αν όχι, τότε σήκωσε το τηλέφωνο, όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς και δοκίμασε τις λεπτόφυλλες, ξυλοφουρνιστές του πίτσες και ταξίδεψε με value for money γευστικό εισιτήριο, στις αυθεντικές πιτσαρίες της Ιταλίας. Εμείς δοκιμάσαμε 4 από αυτές στην ησυχία του σπιτιού μας και σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Pecorina

Πλούσια γεύση στο στόμα με μοτσαρέλα, κατσικίσιο τυρί, κρεμμύδι, χοιρινή πανσέτα και φρέσκο βασιλικό

Prosciutto e funghi

Κλασική και αγαπημένη, νοτισμένη με ποιοτικό προσιούτο και μανιτάρια

Spianata

Ήπια πικάντικη, με όμορφο πάντρεμα της σάλτσας ντομάτας, με τυρί μοτσαρέλα και ιταλικό πικάντικο σαλάμι σπιανάτα

Bueno chocolate

Η χαρά των σοκολασμένων και της πίτσας. Μπανάνα και Bueno μαζί και κλείνεις τα μάτια σε κάθε μπουκιά

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,