Caffe Shakerato. Η νέα τάση του παγωμένου καφέ (Video)

Καλοκαίρι και παγωμένος καφές, τουλάχιστον στις ζεστές χώρες, ο απόλυτος συνδυασμός. Άσε τα εσπρεσάκια, τα ζεστά καπουτσίνα, τα νες και τα αμερικάνο, για αργότερα και δοκίμασε κι εσύ το νέο trend – κυρίως σε Ιταλία – που άρχισε δε να συναντάται δειλά δειλά και στα πιο ψαγμένα coffee spots σε Ελλάδα και Κύπρο. 

O Caffe Shakerato, που είναι αδελφάκι του δικού μας freddo espresso, είναι εύκολος να γίνει, ακόμη και στο σπίτι και σίγουρα είναι μια άλλη δροσερή, καλοκαιρινή εκδοχή που θα σε εξιτάρει.

Ποτήρι του μαρτίνι, έτοιμο στον πάγκο σου, ένα εσπρεσάκι από τη μηχανή σου, φρεσκοφτιαγμένο, ζάχαρη ή σιρόπι, πάγο και τα ρίχνεις όλα στο μπλέντερ μέχρι που να λιώσει ο πάγος. Εμείς πάντως σου παραθέτουμε με το πιο κάτω βίντεο τρεις εκδοχές του κι εσύ επιλέγεις όποια θες. Όποια κι αν επιλέξεις, τη δροσιά του να έχεις.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού