Λατρέψαμε την πιο πρόσφατη Spider-Man ταινία (Review)

Η ταινία Spider-Man: Across the Spider-Verse μάς μάγεψε ακόμη περισσότερο και από την προηγούμενη Spider-Verse ταινία κυρίως με τo φανταστικό animation της, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως έχει βραβευτεί και με Oscar, ως η καλύτερη animated ταινία του 2018. 

Σε αυτή την Spider-Verse ταίνια, ο Μάιλς Μοράλες εκτοξεύεται στο Πολυσύμπαν, όπου συναντά μια ομάδα αραχνοανθρώπων με πρωταρχικό τους σκοπό την προστασία της ίδιας της ύπαρξής του. Όταν οι ήρωες συγκρούονται για το πώς να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, ο Μάιλς πρέπει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας.

Καταπληκτικό όπως έχουμε αναφέρει είναι το animation της, το οποίο σε κάνει να νομίζεις πως οι εικόνες στις σελίδες ένος comic-book έχουν ζωντανέψει. Τόσο το animation, όσο και η εξαίρετη πλοκή η οποία σε φέρνει ακόμη πιο κόντα στους χαρακτήρες, κτίζουν άψογα την ιστορία του κάθε ήρωα και δημιουργούν μαζί με την υπέροχη μουσική, συναισθήματα αγωνίας, χαράς και γέλιου. Εξαιρετικό το σενάριο, άριστη η φωνητική υποκριτική από την Hailee Steinfeld, τον Shameik Moore και Brin Tyree Henry, οι οποίοι πετυχαίνουν να μας μεταδίδουν με τις ατάκες τους τα συναισθήματά τους. Μια ταινία που σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των Κυπριακών κινηματογράφων K Cineplex και Rio Premier Cinemas, μέσω των πάρακατω link:

K Cineplex

Rio Premier Cinemas

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts