Το ψάρι, αλλιώς, θα το φας στο Limanaki

To ψάρι στο Limanaki, του αγαπημένου σου Amathus Beach Hotel Limassol, εκτός από φρέσκο, είναι, πώς να το πούμε; Είναι αλλιώς!! Πρώτα πρώτα, η θάλασσα είναι παραδίπλα. Τι παραδίπλα δηλαδή; Σκάει λίγα μέτρα μακριά σου.

Το ψαράκι το βλέπεις στις βιτρίνες και στα ενυδρεία. Πιο φρέσκα και γουρλωμάτικα ψάρια, δεν υπάρχουνε. Κι από εκεί τα παίρνουνε οι σεφ, στα μαγειρεύουνε, άμα θες κλασικά, στο τηγάνι ή στη σχάρα ή στα μεταμορφώνουν με τα μαγικά τους, δημιουργικά πινέλα.

Άμα πας πάντως βάλε στο μενού σου τη σπανακοσαλάτα με παντζάρι, χέλι, γιαούρτι και βινεγκρέτ από σιέρι, τα τραγανά γαριδάκια με λεμονάτο aioli και μαϊντανό, που άμα θες, τα βουτάς και στον ανάλαφρο λευκό ταράμα με αυγά σολομού.

Το χτένι θα στο φέρουν στο όστρακό του, παντρεμένο με κρέμα αγκινάρας, μα το μεγάλο καλαμάρι και το κυπριακό φαγκρί, πρέπει να μοσχομυρίσει σχάρα. Μετά από το ψάρι, καφεδάκι και τελειώνεις με βραβευμένο κριτσανιστό κιουνεφέ.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από