Fusion όνομα και πράμα, ατμόσφαιρα μοναδική με συντελεστές την αφ΄ υψηλού θέα της θάλασσας και των εξωτικών κήπων του ξενοδοχείου και εξυπηρέτηση, πέντε αστέρων. Η κουζίνα του, μοναδική και ιδιαίτερη, παντρεύει γευστικά τη Δύση με την Ανατολή, προτείνοντας μοιρασιάρικα πιάτα για όλους τους ουρανίσκους.
Εμείς δοκιμάσαμε πολλά από τα γαστρονομικά του πιάτα και σου προτείνουμε οπωσδήποτε το ταρτάρ κυανόπτερου τόνου με ντρέσινγκ yuzu και παστό κρόκο αυγού, την απίστευτα δροσερή σαλάτα με τραγανές, ανωτάτου ποιότητας γαρίδες Cambero Rosso με φράουλες, macadamia και φοινόκιο και αναμφισβήτητα, τα άξια ειδικής βράβευσης, τάκος με ιβηρικό χοιρινό, umami mayo και ασιατική σαλάτα.
Το sushi roll με χέλι, γαρίδες, αβοκάντο, αγγούρι και wakame, ο σχαροψημένος αστακός ‘σε δύο παρασκευές’, με ραβιόλι αστακού, μπρόκολο, dashi και beurre blanc και το βοδινό Kagoshima με ραγού από ασιατικά μανιτάρια, είναι πιάτα που για εμένα προσωπικά, αξίζει να λοξοδρομήσεις για να τα δοκιμάσεις.
Ο Ζήνων γεννήθηκε κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Το πρώτο παιδί μιας σχετικά κανονικής οικογένειας – όπως οι περισσότερες. Γλυκιά, αθώα παιδική ηλικία,
Χειμώνας, Χριστούγεννα, φίλοι και συγγενείς στο σπίτι και κάνουμε αρχή με μια σουπίτσα για να ζεσταθεί ακόμη περισσότερο η γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών. Ο βραβευμένος
Το Σατιρικό θέατρο παρουσιάζει τις τελευταίες παραστάσεις του συνταρακτικού έργου «O Φάρος» του πολυβραβευμένου Ιρλανδού συγγραφέα Conor McPherson, σε μετάφραση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη – Αθανασίας Σμαραγδή
Δεν είμαι ειδική σε θέματα εστιατορίων αλλά πιστεύω έχω common sense. Σε ταβέρνα της Λάρνακας που είχε πέραν των 200 καθήμενων πελατών την Κυριακή το
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και του κάλλιστου, το πιο κάλλιστο. Το γνωστό, ελαφρώς παραποιημένο σοφό αποφθέγμα, κατά τα φαινόμενα, αποτελεί και το