Brunch at Henry’s: Εμπειρία με άποψη

Για αξέχαστο brunch experience, πας Henry’s.  Το μενού του έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές παλέτες και όλους ανεξαιρέτως τους φίλους του breakfast and lunch, σε ένα χώρο καλαίσθητο, που έχει αγαπηθεί από την πρώτη μέρα.

Εμείς πάντως ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με ένα κλασικό και πολυαγαπήμενο πιάτο, τα  scrambled eggs. Παρασκευασμένα με επιδεξιότητα, έχουν παντρευτεί με crispy potatoes, avocado και τραγανό μπέικον,  θα λιώσουν και στο δικό σου στόμα, δίνοντας μια κρεμώδη επίγευση.

Για εσένα όπου το brunch σημαίνει αυγά Benedict,  προετοιμάσου για ένα πρωινό πειρασμό με τα ομώνυμα Henry’s Benedict. Ένα πιάτο που αναβαθμίζει τα κλασικά Benedict σε άλλο επίπεδο. Αν το ζητούμενο όμως είναι η μαγική συμφωνία υφής και γεύσης, τότε το Morning Crunch θα σε καλύψει πλήρως με το βελούδινό του κατσικίσιο τυρί, τους θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς, αλλά και την bacon mayo του.

Βάλε φυσικά στα υπόψιν το Henry’s Florentine, σε βάση αγγλικού μάφιν, με ποσέ αυγά και εκλεκτό χαβιάρι σολομού. Η camera του κινητού σου στο on σαν φτάσει το τρίπατο Breakfast Tower, που θα σε ταξιδέψει γευστικά σε όλη την γαστρονομική Ευρώπη και ακόμη παραπέρα.

Brunch χωρίς pancakes δεν γίνεται, για αυτό σημείωσε τα Charcoal Pancakes που θα σου μιλήσουν με τη γλυκιά και κρεμώδη σος λευκής σοκολάτας, βαμμένης με μπλέ σπιρουλίνα, ανάμεικτα μούρα και αρωματική κρέμα βανίλιας. Μια όμορφη brunch εμπειρία, που σίγουρα ικανοποίησε κάθε ένα μέλος της απαιτητικής μας παρέας.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο