Την Παρασκευή 21 Ιουλίου άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή Μακένζι, το νέο εστιατορικό εγχείρημα του σεφ Σταυρή Γεωργίου και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει πλημμυρίσει από κόσμο.
Περαστικοί και εμείς από εκεί, το εξακριβώσαμε ίδιοις όμμασι και ορίσαμε ημερομηνία με την ομάδα για να το επισκεφτούμε. Ο χώρος πραγματικά υπέροχος, αποπνέει φρεσκάδα, ζωντάνια και φυσικά θάλασσα και γαλάζιο ουρανό, μα το ίδιο όμορφες ήταν και οι εικόνες των πιάτων που έχουμε δει να περνάμε από μπροστά μας. Παραθέτουμε παρακάτω το άρθρο – συνέντευξη του σεφ Σταυρή Γεωργίου, που παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες στο portal μας:
Σταυρή, σε λίγες μέρες ανοίγει τις πόρτες σου το νέο γαστρονομικό εγχείρημα. Τι ακριβώς είναι το Seanatra;
To SeaNatra Lounge Bar & Restaurant προσδιορίζει την έκπληξη και του να περιμένεις κάτι εντυπωσιακό, για παράδειγμα πολύ καλό φαγητό το οποίο συνοδεύεται με την υπέροχη θέα που έχει το μαγαζί απέναντι στην θάλασσα. Εξού και το motto μας: #YourJourneybythesea
Σε ποιους απευθύνεται;
Απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό. Παρέες, business lunch-dinners, ζευγάρια κλπ. Χωρίς απώτερο στόχο για κάποια συγκεκριμένη ηλικία.
Κάποιες γεύσεις που θα δοκιμάσουμε;
Κυρίως μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από Μέση Ανατολή.
Μοιρασιάρικα πιάτα, μερίδες ή και και τα δύο;
Μικρό μενού που να μπορεί να εξυπηρετήσει και τα δυο.
Από ποτό, τι παίζει;
Καλό κρασί και ένας μικρός κατάλογος με signature cocktails.
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα