
Την Παρασκευή 21 Ιουλίου άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή Μακένζι, το νέο εστιατορικό εγχείρημα του σεφ Σταυρή Γεωργίου και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει πλημμυρίσει από κόσμο.

Περαστικοί και εμείς από εκεί, το εξακριβώσαμε ίδιοις όμμασι και ορίσαμε ημερομηνία με την ομάδα για να το επισκεφτούμε. Ο χώρος πραγματικά υπέροχος, αποπνέει φρεσκάδα, ζωντάνια και φυσικά θάλασσα και γαλάζιο ουρανό, μα το ίδιο όμορφες ήταν και οι εικόνες των πιάτων που έχουμε δει να περνάμε από μπροστά μας. Παραθέτουμε παρακάτω το άρθρο – συνέντευξη του σεφ Σταυρή Γεωργίου, που παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες στο portal μας:
Σταυρή, σε λίγες μέρες ανοίγει τις πόρτες σου το νέο γαστρονομικό εγχείρημα. Τι ακριβώς είναι το Seanatra;
To SeaNatra Lounge Bar & Restaurant προσδιορίζει την έκπληξη και του να περιμένεις κάτι εντυπωσιακό, για παράδειγμα πολύ καλό φαγητό το οποίο συνοδεύεται με την υπέροχη θέα που έχει το μαγαζί απέναντι στην θάλασσα. Εξού και το motto μας: #YourJourneybythesea

Σε ποιους απευθύνεται;
Απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό. Παρέες, business lunch-dinners, ζευγάρια κλπ. Χωρίς απώτερο στόχο για κάποια συγκεκριμένη ηλικία.
Κάποιες γεύσεις που θα δοκιμάσουμε;
Κυρίως μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από Μέση Ανατολή.

Μοιρασιάρικα πιάτα, μερίδες ή και και τα δύο;
Μικρό μενού που να μπορεί να εξυπηρετήσει και τα δυο.
Από ποτό, τι παίζει;
Καλό κρασί και ένας μικρός κατάλογος με signature cocktails.


Στον Ουρανό ανεβαίνεις, όχι για έναν λόγο, μα για πολλούς. Πρώτα απ’ όλα γιατί η θέα από τον 5ο όροφο του πεντάστερου ξενοδοχειακού καταλύματος της

Στις επαγγελματικές κουζίνες, ο τίτλος Executive Chef ή Head Chef, κουβαλά κύρος, εμπειρία και ευθύνη. Είναι αυτός που κρατά το τιμόνι και τα ηνία ενός

Το 16ο Art Deal θα διεξαχθεί στην αίθουσα τέχνης Golden Gallery by Kapatays στο κέντρο της Λευκωσίας, Μνασιάδου 8, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου μέχρι την

Ένα έργο που μας θυμίζει ότι παιδικότητα δεν είναι πολυτέλεια. Είναι δικαίωμα. Σε έναν κόσμο που τρέχει πιο γρήγορα απ’ όσο μπορεί να ακολουθήσει ένα

Το τι πάει να πει brunch, νομίζω το γνωρίζεις πολύ καλά. Το τι πάει να πει όμως, πολύ καλό brunch, ίσως χρειάζεται να το κάνουμε
