Spa yourself στο βραβευμένο Kalloni spa

Parklane a Luxury Collection Resort & Spa.  Τα λέει όλα με το όνομά του και τα τεκμηριώνει εμπράκτως και με το παραπάνω. Τα βραβεία ποιότητάς του αμέτρητα, η φήμη του μεγάλη και αναμφισβήτητη και εμείς λέμε το “ναι” γιατί και το είχαμε ανάγκη, μα και “ναι”, το είχαμε προγραμματίσει εδώ και καιρό.

Μια εμπειρία που είχαμε ξαναζήσει και τοποθετήσει στις must have απολαύσεις της ζωής. Μια αναγκαιότητα θα έλεγα, γιατί τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα το έχουν ανάγκη, το επιζητούν, το βροντοφωνάζουν, μα πολλές φορές δε το ακούμε και απλά το προσπερνούμε.

 Η ρουτίνα, το άγχος, η καταπόνηση των μυών, η ορθοστασία, η κακή στάση του σώματος, δημιουργούν ένα κοκτέιλ αναστάτωσης, ψυχικής και σωματικής, που με ένα χαλαρωτικό μασάζ, ειδικά σε ένα χώρο με περγαμηνές όπως το 3000 τ.μ Kalloni spa, επέρχεται η επιθυμητή αναζωογόνηση.

Μια τέτοια εμπειρία προγραμματίσαμε με το έταιρον μου ήμισυ, αρκετές μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία, επιλέγοντας με τη βοήθεια του ευγενέστατου προσωπικού ένα από τα best sellers για ζευγάρια, το Couples massage. Αφού συμπληρώσαμε το απαραίτητο ερωτηματολόγιο, τα υπεύθυνα άτομα στην υποδοχή, μάς παρουσίασαν τις επιλογές σε αρωματικά κεριά, που στη συνέχεια αυτά λιώνοντας, θα αποτελούσαν το έλαιο για το χαλαρωτικό Kalloni Experience μασάζ μας.

Ακολούθησε μια λεπτομερής ξενάγηση στους βραβευμένους χώρους της  θαλασσοθεραπείας και ακολούθως μας παρέλαβαν οι θεραπεύτριές μας για να μας οδηγήσουν στο δωμάτιο που απευθύνεται ειδικά για ζευγάρια. Εκεί μας έδωσαν οδηγίες για να ετοιμαστούμε και σε λίγα λεπτά είχαμε παραδοθεί στα ανάλαφρά τους χέρια.

Η απαλή μουσική, το άρωμα γιασεμί που επιλέξαμε και τα επιδέξια χέρια των θεραπευτριών άρχισαν να μας ταξιδεύουν στον κόσμο της χαλάρωσης και της ευεξίας. Κάθε μυς, κάθε εκατοστόμετρο του σώματος αναζωογονήθηκε και δέκτηκε τις ανάλαφρες, ανακουφιστικές πιέσεις από τις πολύπειρες θεραπεύτριες, που εντόπιζαν με αριστοτεχνική ακρίβεια τα σημεία του σώματος με τη μεγαλύτερη ένταση.

 Η μία ώρα που διήρκησε το μασάζ ήταν πραγματικά μοναδική και άκρως χαλαρωτική. Ηρεμία και ξεκούραση για λίγο στα state of the art, ανακλινόμενα κρεβάτια μας και ακολούθως μεταφερόμαστε παραδίπλα για να απολαύσουμε το τσάι  και τα φρέσκα φρούτα που είχαν ετοιμάσει για εμάς.  Μια ανεξίτηλη εμπειρία που σίγουρα πρέπει να βιώσεις για να αντιληφθείς τα πολλαπλά ψυχοσωματικά οφέλη. Κάτι που όλοι ανεξαιρέτως, έχουμε ανάγκη.

Kalloni spa – Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου