![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/pexels-chaitaastic-2031706-Large-300x169.jpeg)
Η αρχή έγινε στη Μαδρίτη, με το πρώτο εστιατόριο Tatel των δυο “θεών” του αθλητισμού του Christiano Ronaldo και του Raphael Nadal. Η μεγάλη επιτυχία του μεσογειακής, με αρκετές επιρροές από την ισπανική κουζίνα, εστιατορίου, έγινε η απαρχή για επέκταση της αλυσίδας εστιατορίων Tatel (Ibiza, Beverly Hills, Riyadh …) με αυτό στο Dubai να εντυπωσιάζει όσο κανένα άλλο.
Έδρα του το πολύ glamorous Hotel Boulevard στο downtown Dubai, στο οποίο η κράτηση τραπεζιού, λόγω της πολυαναμενόμενης ζήτησης, προτείνεται όπως προγραμματίστεί αρκετές μέρες ή βδομάδες πριν. Όπως και να έχουν τα πράγματα, όταν πετύχεις τραπέζι, φρόντισε να δοκιμάσεις τη θρυλική παέλια με φρέσκο αστακό, ενώ ο απόλυτος γλυκός, δεν είναι άλλος από το ονειρικό τους cheesecake.
Ο Φιλόκυπρος Πολυκάρπου, ιδιοκτήτης του βραβευμένου Ταβερνείου το Ιστορικόν στον Άγιο Δομέτιο, μιλά στο FINE & DINE και στον Nick Andrew για το case study ταβερνείο του, τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά και τις απαιτήσεις
Ceviche λαυράκι θα φτιάξεις αυτές τις μέρες και μάλιστα γραμμένο με πάσα λεπτομέρεια από τον ταλαντούχο σεφ Χαράλαμπο Χαραλάμπους. Φρόντισε μόνο το ψαράκι σου, που
Είμαι χρόνια πολλά στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας με τη γυναίκα μου μια παραδοσιακή ταβέρνα. Πελάτες μπήκαν πολλοί, ο καθένας με τα ωραία του, τα
Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα. Ίσως τα τρία βασικά συστατικά των διακοπών για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Έλα όμως που αν βρεθείς στο πολυτελές Parklane a Luxury