Tips αφήνουμε πάντα ή μόνο όταν…;

Το Σάββατο που πέρασε, αποφασίσαμε εκεί που ήμασταν να μην αφήσουμε ούτε σεντ. Και γιατί να αφήσουμε δηλαδή; Μπήκαμε στο εστιατόριο και περιμέναμε όπως την άδικη κατάρα στο κέντρο του μαγαζιού μέχρι να έρθει κάποιος να μας εξυπηρετήσει. Το τραπέζι μας δεν ήταν έτοιμο, κάτσαμε στο μπαρ μέχρι και τις 21.45 μέχρι να καθαριστεί και κανείς στο bar δεν ήρθε στο μισάωρο που ήμασταν εκεί για να μας ρωτήσει αν θέλαμε κάτι να πιούμε.
 
Το ορεκτικό ήρθε μισή ώρα μετά την παραγγελία και το ψωμί με ελαιόλαδο 10 λεπτά μετά το ορεκτικό. Το κυρίως, ήρθε λίγο πριν κλείσει η κουζίνα και ο σερβιτόρος φέρνοντάς μας το, μας είπε ότι αν θέλουμε γλυκό, υπάρχει μόνο τιραμισού γιατί όλα τα άλλα “φαγωθήκανε”. Νερό και κρασί βάζαμε μόνοι μας, παρόλο που στο εστιατόριο ήτανε κάμποσοι σερβιτόροι ακουμπισμένοι στους τοίχους να κάνουνε πηγαδάκια και να σχολιάζουνε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς. 
 
Χαμογελάκι είδαμε στο τέλος όταν ήρθε η όμορφη κοπελιά με τον λογαριασμό παραμάσχαλα και την καρτομηχανή ανά χείρας η οποία ξεκινούσε με επιλογή 10% φιλοδώρημα και ακολουθούσε το 15%, το 20% ή όσο ήθελες.  Εμείς κάναμε την επανάστασή μας για πρώτη φορά. Βάλαμε όσα θέλαμε. 0% Τόσα τους άξιζε. Μηδέν από τα μηδέν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού