
Στο Tipsy Sticks, όλες οι ευχές σου για να περάσεις όσο πιο μαγικά γίνεται την Παραμονή Χριστουγέννων, έχουν εισακουστεί.
Ο σεφ Χαράλαμπος Χαραλάμπους, μαζί με την ομάδα του, έχουν επιμεληθεί ένα μενού 8 σταδίων, με πρωτοκλασάτα υλικά και πρωτόγνωρους γευστικούς συνδυασμούς που δε θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.
Choux με μανιτάρι, ζεστή κολοκυθόσουπα, σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ταρτάρ γαρίδας, αλλά και ριζότο με παντζάρι, οι πρώτες γαστριμαργικές εκπλήξεις. Οι δεύτερες ανεβάζουν τον πήχη πολύ υψηλά, εφόσον μπαίνει στο προσκήνιο το φιλέτο γλώσσας και το ribeye, αφήνοντας σου για το τέλος ένα γλυκό κολασμένο, που απογειώνεται με κάστανο.
Αν σου πω ότι για όλα αυτά, μαζί με μια φιάλη κρασί ή κοκτέιλ, το αντίτιμο είναι ΜΟΝΟ €50 το άτομο, τότε τι θα κάνεις; Εγώ πάντως ξέρω.


Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
