
Στο Tipsy Sticks, όλες οι ευχές σου για να περάσεις όσο πιο μαγικά γίνεται την Παραμονή Χριστουγέννων, έχουν εισακουστεί.
Ο σεφ Χαράλαμπος Χαραλάμπους, μαζί με την ομάδα του, έχουν επιμεληθεί ένα μενού 8 σταδίων, με πρωτοκλασάτα υλικά και πρωτόγνωρους γευστικούς συνδυασμούς που δε θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.
Choux με μανιτάρι, ζεστή κολοκυθόσουπα, σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ταρτάρ γαρίδας, αλλά και ριζότο με παντζάρι, οι πρώτες γαστριμαργικές εκπλήξεις. Οι δεύτερες ανεβάζουν τον πήχη πολύ υψηλά, εφόσον μπαίνει στο προσκήνιο το φιλέτο γλώσσας και το ribeye, αφήνοντας σου για το τέλος ένα γλυκό κολασμένο, που απογειώνεται με κάστανο.
Αν σου πω ότι για όλα αυτά, μαζί με μια φιάλη κρασί ή κοκτέιλ, το αντίτιμο είναι ΜΟΝΟ €50 το άτομο, τότε τι θα κάνεις; Εγώ πάντως ξέρω.
Από Αθήνα μέχρι και στην Άλωνα και συγκεκριμένα στην γκαλερί του νεοαφιχθέντος εστιατορίου Αλώνια & Σαλόνια, θα περιοδεύσει «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» που ανέβασε
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να
Γνωρίζω πως δε δημοσιεύετε ονόματα, αλλά εγώ σας το γράφω, έστω κι αν δε το βάλετε στη δημοσίευσή σας. Είμαι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου… στη
Το Plan A σε θέλει με μια αποσκευή στο χέρι, να ανεβαίνεις στις πευκόφυτες Πλάτρες και να κάνεις check in στο άρτι αφιχθέν ξενοδοχειακό διαμάντι