![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Τα λευκοβαμμένα της σπίτια παραμένουν ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σκηνικά σε ολάκερη την Ελλάδα. Η κυκλαδική απλότητα με τους υπόσκαφους οικισμούς, σε όλο της το μεγαλείο.
Μοναδικό φυσικό τοπίο με χαμηλούς λόφους, άγρια βλάστηση και εντυπωσιακούς όγκους βράχων. Αν την επισκεφτείς την άνοιξη, θα δεις την Μύκονο με άλλο μάτι.
Το απόλυτο μπλε της θάλασσας και του ουρανού που αναζητάς εδώ και καιρό, θα το βρεις στην Μύκονο.
Γαστρονομία υψηλών τόνων και αποδόσεων. Ναι, εδώ έχουν συγκεντρωθεί καταξιωμένοι σεφ από όλη την Ελλάδα που παρουσιάζουν πιάτα για πολύ ‘ανοιχτόμυαλους’ ουρανίσκους και θαμώνες με στρουμπουλές τσέπες.
Ονειρικά ξενοδοχεία, ρομαντικά καταφύγια και υπηρεσίες που δύσκολο να συγκριθούν με άλλα νησιά. Ανάλογη φυσικά και η τιμολόγηση.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου