Το άγαλμα του Ιησού «σήκωσε» στα χέρια του το φεγγάρι: Εντυπωσιακές εικόνες από το Ρίο Ντε Τζανέιρο

Βραζιλία: Ο φωτογράφος εξήγησε ότι είχε προετοιμαστεί για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Ο φωτογράφος Λεονάρντο Σενς απαθανάτισε μια εκπληκτική σκηνή. Οι εικόνες του προκάλεσαν έντονη ανταπόκριση στο διαδίκτυο, καθώς φαίνεται το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο να κρατά το φεγγάρι στα χέρια του.

Ο Σενς, που ταξιδεύει στο Ρίο από το 2005 για να φωτογραφίσει διάφορα μέρη της πόλης, εξήγησε ότι προετοιμάστηκε επαρκώς για αυτές τις φωτογραφίες μελετώντας τις κινήσεις της Σελήνης. Επιπλέον, απέκτησε ένα νέο σετ φακών πριν από δύο χρόνια και χρησιμοποίησε διάφορες εφαρμογές για να προβλέψει ακριβώς τη στιγμή που το φεγγάρι θα βρίσκεται ακριβώς πάνω από το άγαλμα του Ιησού, ένα από τα διάσημα αξιοθέατα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η προσπάθειά του, το περασμένο Σάββατο, ξεκίνησε με σύννεφα στον ουρανό, αλλά τελικά ο καιρός ήταν ευνοϊκός για τον φωτογράφο, καθώς το φεγγάρι άρχισε να κατεβαίνει.

«Πήγα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε και απλά προσάρμοσα το τρίποδο και περίμενα να ευθυγραμμιστεί το φεγγάρι» εξήγησε ο Σενς για την μαγική φωτογραφία του.

 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από