Το “μυρίστηκε” η Ryanair και επενδύει ακόμη 5 δις ευρώ στην Ισπανία

Οι αριθμοί προσέλευσης τουριστών, μιλούν από μόνοι τους. Η Γαλλία, η πρώτη χώρα παγκοσμίως σε προσέλκυση τουριστών (σχεδόν 80 εκατομμύρια ετησίως), προβλέπεται, αν όχι από εφέτος, αλλά λίαν συντόμως, ότι θα χάσει την πρωτιά από τη γειτονική Ισπανία.

Οι λόγοι πολλοί, με τους ειδικούς να το δικαιολογούν με το αυτονόητο. Η Ισπανία είναι ένας value for money προορισμός. Λογικές τιμές για διαμονή, διακίνηση, φαγητό, πολιτιστικές εκδηλώσεις και όχι μόνο, σε αντίθεση με τη Γαλλία, που ακόμη και οι ίδιοι οι ντόπιοι δηλώνουν τη δυσφορία τους για τις πληθωριστικές τάσεις.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, είδε αυτή την τάση και αποφάσισε την επιπλέον επένδυση  5 δις ευρώ στην Ισπανία, μέχρι και το 2030.

Στόχος της Ryanair είναι να αυξήσει τα δρομολόγιά της από 730 σε 1000 μέσα στα επόμενα 6 χρόνια, αλλά και να ενισχύσει τον στόλο της με 33 νέα, πιο οικολογικά και λιγότερα κοστοβόρα σε καύσιμα αεροπλάνα, αλλά και να ανοίξει 5 νέες βάσεις.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι την παρούσα στιγμή η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί 82 δρομολόγια στους αιθέρες τις Ισπανίας, ενώ η χώρα αποτελεί διαμετακομιστικό σταθμό για 29 χώρες μέσω 700 δρομολογίων. Για τις ανάγκες της τόσο έντονης δραστηριοποίησης της Ryanair στην Ισπανία, εργοδοτεί πέρα των 6500 υπαλλήλων.

 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο