
Στέκομαι στην ουρά να πληρώσω το φαγητό και το smoothie μου και όταν φτάνει η σειρά μου, με ρωτά η πωλήτρια το τηλέφωνό μου και το όνομά μου για να προστεθούν οι πόντοι στη δωροκάρτα μου. Το πράττω, παίρνω το πρόγευμά μου και πηγαίνω δουλειά.
Κατά τις 11.30 χτυπά το τηλέφωνό μου από αριθμό που δεν τον έχω καταχωρημένο στις επαφές μου, απαντάω και είναι ένας “κύριος” που με καλημερίζει με το όνομά μου, μου λέει το όνομά του και ότι γοητεύτηκε πολύ σήμερα που με είδε στο Cafe και θα ήθελε πολύ να συναντηθούμε.







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
