Οκτώβρη θα πας φέτος στην Γιορτή του Κρασιού. Μάθε το γιατί!

Tα εξήντα δύο χρόνια της Γιορτής του Κρασιού στη Λεμεσό πλησιάζουν, μα φέτος οι τοπικές αρχές θα καθυστερήσουν λίγο να σβήσουν τα πάμπολλα κεράκια των γενεθλίων. Αντί για Σεπτέμβρη, όπως διεξαγόταν τόσα χρόνια, η μεγαλύτερη καθιερωμένη γιορτή στο νησί με προσέλευση που πλησίαζε τα 100 000 άτομα, μετατίθεται φέτος για τον μήνα Οκτώβρη και συγκεκριμένα από τις 7 μέχρι τις 15 του μήνα.

Στόχος είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου, κάτι που τροχοδρομείται τόσο από τον Δήμο Λεμεσού, όσο και από το Υφυπουργείο Τουρισμού. Και αυτή τη χρονιά, άφθονες εκπλήξεις αναμένουν τους επισκέπτες, με πάμπολλες εκδηλώσεις και οινογευστικές διαδρομές που θα επεκταθούν το οχταήμερο του εορτασμού και σε διάφορες άλλες συνοικίες της Λεμεσού, αλλά και στα Κρασοχώρια της επαρχίας.

Ευχή της ομάδας του Fine & Dine, να σπάσει εφέτος το φράγμα των 100 000 επισκεπτών και η όλη εκδήλωση να γίνει για ακόμη μια χρονιά μια μεγάλη γιορτή, για ντόπιους και επισκέπτες στο νησί μας, η οποία θα τιμά την Κύπρο μας.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από