
Μη μου πεις δε το ‘παθες κι εσύ; Θες να φας μισό αβοκάντο γιατί και σου αρέσει, αλλά και κάνει καλό και στην υγεία σου και το άλλο μισό το βάζεις στο ψυγείο. Πας να το φας την επομένη ή σε 2-3 μέρες, το βλέπεις μαυρισμένο, αλλοιωμένο στη μύτη και στο στόμα και καταλήγει εκεί που κάνενα τρόφιμο δεν πρέπει να πετιέται. Στα σκουπίδια.
Η ομάδα της Fine&Dine ρώτησε 2 χημικούς τροφίμων και 3 σεφ και σου παραθέτουμε το ρεζουμέ:
1. Μην καθαρίσεις από το μισό που δε θα φας την φλούδα.
2. Άφησε το κουκούτσι πάνω στο αβοκάντο.
3. Στείψε λεμόνι πάνω στην κομμένη επιφάνεια και κάλυψέ το με μεμβράνη ή
4. Άλειψε την κομμένη επιφάνεια με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι, κάλυψέ το με μεμβράνη και κλείσε το σε αεροστεγή συσκευασία.
Για δοκίμασέ το κι εσύ και στείλε μας τα σχόλιά σου στο info@fineanddine.com.cy ή μέσω Instagram και Facebook
Τίποτα πλέον δεν μας εκπλήσσει στο ανυπέρβλητο Ντουμπάι. Η πόλη που έχει πλέον συνδέσει το όνομά της με την υπερβολή, τα μεγάλη μεγέθη και τα
Η Κύπρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα μοναδικό μουσικό γεγονός τις προσεχείς μέρες. Η PRIME ORCHESTRA έρχεται για τρεις εκρηκτικές βραδιές με το εντυπωσιακό ROCK SYMPHO
Το Salt & Fire και το Οινοποιείο Κυπερούντα ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων “Meet the Winemakers”,