Αυτή είναι η λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2024

Εκατομμύρια κι εκατομμύρια τουριστών ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης για λίγη χαλάρωση, αλλά και για να ζήσουν μια άλλη διαφορετική εμπειρία από αυτή της καθημερινής τους ζωής. Σε άλλες χώρες, οι ορδές των τουριστών είναι πολυπόθητες, μα σε άλλες χώρες ή πόλεις, ο υπερτουρισμός έφερε ποικίλα προβλήματα στους ντόπιους, οι οποίοι το διαδηλώνουν θερμά, διαδηλώνοντάς το στους δρόμους.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, τα αποτελέσματα άφιξης των τουριστών για το 2024, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας της WP Travel, η οποία στηρίχτηκε σε δεδομένα από την εταιρεία Data Pandas, καταδεικνύουν και πάλι την Γαλλία στην πρώτη θέση.

Δείτε παρακάτω όλη τη λίστα:

(αριθμοί σε εκατομμύρια)

  • Γαλλία  89,4
  • Ισπανία  83,7
  • ΗΠΑ  79.3
  • Κίνα  65,7
  • Ιταλία  64,5
  • Τουρκία  51,2
  • Μεξικό  45
  • Ταϊλάνδη  39,8
  • Γερμανία  39,6
  • Ηνωμένο Βασίλειο   39.4
  • Ιαπωνία  32.3
  • Αυστρία  31,9 
  • Ελλάδα  31.3
  • Μαλαισία  26.1
  • Πορτογαλία  24.6
  • Ρωσία  24.4
  • Χονγκ Κονγκ  23.8
  • Πολωνία  22.1
  • Καναδάς  22.1
  • Ολλανδία  20.1

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού