Είμαι ιδιοκτήτης χώρου εστίασης στο κέντρο της Λευκωσίας και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω πώς να χειριστώ ένα θέμα που συμβαίνει συχνά πυκνά…

Είμαι ιδιοκτήτης χώρου εστίασης στο κέντρο της Λευκωσίας και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω πώς να χειριστώ ένα θέμα που συμβαίνει συχνά πυκνά με μια συγκεκριμένη, επαναλαμβανόμενη πελάτισσα, ευκατάστατη μάλιστα, εάν κρίνω από το όχημά της. Έπεσε 2 – 3 φορές στην αντίληψη των σερβιτόρων, ότι κατά την αποκόμιση του τραπεζιού της, έλειπε ένα κουταλάκι του εσπρέσο ή ένα μαχαίρι για steak και πρόσφατα το πιατάκι και το φλιτζάνι του καφέ. Δεν μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω – δεν ήθελα να το πιστέψω ίσως για μια κυρία που κάποτε μου κάνει και λογαριασμούς άνω των €50 το άτομο – αλλά προχτές το πρωί βρήκα μια σημείωση στο γραφείο μου από το παιδί της βραδινής βάρδιας, που έλεγε ότι “κατά την αποκόμιση του τραπεζιού της κυρίας…, έλειπε το σετ αλατοπίπερου”. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα πολύ, αλλά συνάμα αδυνατώ να βρω και μια λύση. Να της μιλήσω, να την καταγγείλω, να…

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού