
Εδώ και τρία χρόνια έχω γίνει vegan και πραγματικά νιώθω πάρα πολύ ωραία. Έχω αγοράσει βιβλία με συνταγές για vegan και μαγειρεύω όμορφα πιάτα για εμένα, που αρέσουν και στους φίλους μου, που δεν είναι vegan. Το παράπονό μου είναι ότι πάρα πολλά από τα εστιατόρια που επισκέπτομαι, δεν διαθέτουν επιλογές για vegan, άλλα διαθέτουν μια δυο μόνο και δυστυχώς δεν είναι πιάτα που εντυπωσιάζουν γευστικά, μα ούτε και σε παρουσίαση. Είναι σαν να μην μας δίνουν σημασία, όπως δίνουν σε αυτούς που τους αρέσει το κρέας, σε αυτούς που τους αρέσει το ψαρί κτλ. Καταλήγω να τρώω πάντοτε σαλάτες, στις οποίες παρακαλώ τους σερβιτόρους, να μου αφαιρέσουν τα τυροκομικά και τις ζωικές πρωτεΐνες από μέσα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
