#40 Επικοινωνώ μαζί σας γιατί το Σάββατο που πέρασε, συνέβηκε ξανά το ίδιο θέμα με τις κρατήσεις. Έχω μια ταβέρνα 55 θέσεων…

Επικοινωνώ μαζί σας γιατί το Σάββατο που πέρασε, συνέβηκε ξανά το ίδιο θέμα με τις κρατήσεις. Έχω μια ταβέρνα 55 θέσεων. Είμαι συνήθως γεμάτος Παρασκευή και Σάββατο και τις περιμένω αυτές τις 2 μέρες πώς και πώς για να βγάλω τα σπασμένα με το ρεύμα, τους μισθούς, τα υλικά κτλ. Μου έκλεισε ένας κύριος ένα τραπέζι 16 άτομα για τα γενέθλιά του. Όλη τη βδομάδα λέγαμε στους πελάτες μας που τηλεφωνούσαν ότι είμαστε γεμάτοι, αφού ουσιαστικά μας έκλεισε το ¼ του μαγαζιού. Σάββατο πρωί παίρνουμε τηλέφωνο για επιβεβαίωση και μας λένε ότι είναι όλα οκ. Στις 20.15 του Σαββάτου κτυπά το τηλέφωνο και ήταν ο κύριος που έκλεισε το τραπέζι, μου είπε πώς τον έπιασε ημικρανία και θα πρέπει να το ακυρώσουν. Εμένα ποιος με καλύπτει σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να είμαστε καλυμμένοι εμείς οι εστιάτορες; Αν ξαφνικά άλλαξε γνώμη και βρήκε κάπου άλλου ή κάνει διπλοκρατήσεις για να έχει σίγουρο τραπέζι το Σάββατο κάπου, εγώ πώς το ξέρω αυτό; Είμαι κι εγώ οικογενειάρχης και θέλω κι εγώ να ζήσω.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού