
Το ‘χα παράπονο μεγάλο. Δεν γίνεται να αλλάζω 2 και 3 αεροπλάνα για να πετάξω στην κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη, την πόλη του Γκαουντί, της Σαγράδα Φαμίλια, των μουσείων και της ομαδάρας μου.
Οι της Wizz Air ή το σύμπαν, μάλλον συνηγόρησε μαζί μου, εισακούστηκε η παράκλησή μου και σε ενημερώνω κι εσένα ότι από 27 Οκτωβρίου 2025 θα πετάς απ’ ευθείας στην Βαρκελώνη, μέσω Λάρνακας, δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
Άντε και καλά μας ταξίδια!






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
