
Τι πιο ωραίο να πας τώρα σε ένα εστιατόριο, μια ταβερνούλα, σε ένα deli και να σου προσφέρουν για ξεκίνημα, ζεστό ψωμί και φρέσκο κυπριακό λάδι που μόλις βγήκε από το λιοτρίβι. Αν είναι και αγουρέλαιο, ακόμη καλύτερα.
Τιμήστε συνάδελφοι εστιάτορες τα προϊόντα του τόπου μας, όπως την κυπριακή ελιά, το ντόπιο λάδι και τα παράγωγα τους. Ζω κάθε χρόνο αυτή την περηφάνια του Ελλαδίτη, Ισπανού και Ιταλού εστιάτορα, όταν με υποδέχεται στο εστιατόριό του με το φρέσκο λάδι της χρονιάς, πλάι σε ζεστό ψωμάκι και ζηλεύω.
Γιατί να μην το κάνουμε και εμείς. Σπαρμένο με ελιές, ολάκερο το νησί μας. Καλό και το βούτυρο, δε λέω, αλλά το ελαιόλαδο είναι μαγεία μεσογειακή και φυσικά κυπριακή. Ας τη ζήσουμε λοιπόν στα εστιατόριά μας.






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
