
Μόλις επιστρέψαμε από διήμερο σε ξενοδοχείο, πεντάστερο, παρακαλώ, του νησιού μας, κουρασμένοι και άυπνοι. Είναι κρίμα να γίνονται επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ σε ένα ξενοδοχείο και τα στρώματα που ένας μέσος άνθρωπος περνά απάνω τους 6-8 ώρες να είναι φθαρμένα, σκληρά, πολύ μαλακά, με λαγκούβες, ελατήρια να εξέχουν, πεσμένες προς τα κάτω άκρες, με όλα αυτά να μη σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις ή να κοιμηθείς. Η δικαιολογία του διευθυντή ότι θα μπουν στον προϋπολογισμό του 2024, δεν ήταν δυστυχώς για εμάς ούτε καταπραϋντική, ούτε πειστική.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:



Το να διαθέτει κανείς μαγειρική φαντασία είναι, σαφώς, ένα μεγάλο χάρισμα. Το να δημιουργούνται όμως από τον σεφ και δημιουργό, πρωτόγνωρες γεύσεις που εκστασιάζουν τους

Άμα κλείνεις τα δεκάχρονα σου, πρέπει και να το γιορτάζεις μεγαλοπρεπώς. Στο Holy Cow τίμησαν δεόντως την πολυετή γαστρονομική τους παρουσία, που σημείωσε ότι γράφει

Κάθε Δεκέμβριο, το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons μας υποδέχεται σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύει την πιο μαγική εποχή του
