
Μου εμφανίζει το κινητό από μόνο του το πρωί του Σαββάτου, φωτογραφίες που είχα βγάλει πριν 4 χρόνια, έτσι μέρα. Μια από αυτές και το μενού φαγητών εστιατορίου της Λεμεσού που το ‘βγαλα για να μεγενθύνω λίγο τα γράμματα που ήτανε μικρά. Σύμπτωση, την επόμενη μέρα, μάς είχαν προσκαλέσει φίλοι για φαγητό στο εν λόγω εστιατόριο.
Παίρνω το μενού στα χέρια και διαπιστώνω ότι από το μενού – εκτός από τις τιμές – δεν άλλαξαν ούτε ένα ν. Ίδια ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά. Καλά ρε παιδιά. Οι άλλοι σεφ και ιδιοκτήτες εστιατορίων, γιατί νομίζετε κάθε τρεις μήνες αλλάζουν μενού και προσφέρουν και από πάνω κάθε μέρα και special dishes;
Γιατί κύριοι, ο κόσμος θέλει αλλαγή. Κάτι το καινούριο. Κάτι το διαφορετικό. Δικαιολογημένα ήμασταν μόνοι μας. Εσείς δεν το καταλαβαίνετε; Δεν πήρατε το μήνυμα από την πελατεία σας που έχει φύγει για αλλού;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:





Το Salt & Fire υποδέχεται τη φετινή γιορτινή περίοδο προσφέροντας, εκτός από τη ζεστή του ατμόσφαιρα, πανέμορφες και ανεξίτηλες εμπειρίες όπου η φωτιά, οι χειμωνιάτικες

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» έρχεται στο Σατιρικό Θέατρο Το παγκοσμίου φήμης θεατρικό αριστούργημα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
