
Μου εμφανίζει το κινητό από μόνο του το πρωί του Σαββάτου, φωτογραφίες που είχα βγάλει πριν 4 χρόνια, έτσι μέρα. Μια από αυτές και το μενού φαγητών εστιατορίου της Λεμεσού που το ‘βγαλα για να μεγενθύνω λίγο τα γράμματα που ήτανε μικρά. Σύμπτωση, την επόμενη μέρα, μάς είχαν προσκαλέσει φίλοι για φαγητό στο εν λόγω εστιατόριο.
Παίρνω το μενού στα χέρια και διαπιστώνω ότι από το μενού – εκτός από τις τιμές – δεν άλλαξαν ούτε ένα ν. Ίδια ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά. Καλά ρε παιδιά. Οι άλλοι σεφ και ιδιοκτήτες εστιατορίων, γιατί νομίζετε κάθε τρεις μήνες αλλάζουν μενού και προσφέρουν και από πάνω κάθε μέρα και special dishes;
Γιατί κύριοι, ο κόσμος θέλει αλλαγή. Κάτι το καινούριο. Κάτι το διαφορετικό. Δικαιολογημένα ήμασταν μόνοι μας. Εσείς δεν το καταλαβαίνετε; Δεν πήρατε το μήνυμα από την πελατεία σας που έχει φύγει για αλλού;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις
