Παίρνω το μενού στα χέρια και διαπιστώνω ότι από το μενού – εκτός από τις τιμές – δεν άλλαξαν ούτε ένα ν…

Μου εμφανίζει το κινητό από μόνο του το πρωί του Σαββάτου,  φωτογραφίες που είχα βγάλει πριν 4 χρόνια, έτσι μέρα.  Μια από αυτές και το μενού φαγητών εστιατορίου της Λεμεσού που το ‘βγαλα για να μεγενθύνω λίγο τα γράμματα που ήτανε μικρά.  Σύμπτωση, την επόμενη μέρα, μάς είχαν προσκαλέσει φίλοι για φαγητό στο εν λόγω εστιατόριο.

Παίρνω το μενού στα χέρια και διαπιστώνω ότι από το μενού – εκτός από τις τιμές – δεν άλλαξαν ούτε ένα ν. Ίδια ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά. Καλά ρε παιδιά. Οι άλλοι σεφ και ιδιοκτήτες εστιατορίων, γιατί νομίζετε κάθε τρεις μήνες αλλάζουν μενού και προσφέρουν και από πάνω κάθε μέρα και special dishes;

Γιατί κύριοι, ο κόσμος θέλει αλλαγή. Κάτι το καινούριο. Κάτι το διαφορετικό. Δικαιολογημένα ήμασταν μόνοι μας. Εσείς δεν το καταλαβαίνετε;  Δεν πήρατε το μήνυμα από την πελατεία σας που έχει φύγει για αλλού;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή