Σάββατο βράδυ μας κάνουν κράτηση σε ένα κατάμεστο εστιατόριο για 6 άτομα στις 21.30 και έρχονται τελικά 9 άτομα…

Δεν ξέρω αν μόνο στο εστιατόριο μου συμβαίνει αυτό ή αν συμβαίνει και σε άλλους, για αυτό οφείλω να το αναφέρω. Σάββατο βράδυ μας κάνουν κράτηση σε ένα κατάμεστο εστιατόριο για 6 άτομα στις 21.30 και έρχονται τελικά 9 άτομα.

Τους δείχνω τον χώρο του τραπεζιού τους, αντιλαμβάνονται ότι δεν χωρεί ούτε 7ο άτομο, τους δείχνω το γεμάτο εστιατόριο και τους λέω ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να καθίσουν κανένα 45λεπτο στο μπαρ μέχρι να φύγει το δεκάρι που ήρθε νωρίς, να τους κεράσω κανένα ποτό και κανένα τσίμπημα και να τους μετακινήσω άμεσα μόλις φύγουν.

Η απάντηση του “αρχηγού” τους ήταν “Θα φύγουμε φίλε γιατί η παρέα πεινά πολύ”. Μου χάρισαν ένα χαμόγελο, μου είπαν θα τα ξαναπούμε κι έφυγαν.  Εμένα, την οικογένειά μου και τα παιδιά που πληρώνω στο σέρβις και στην κουζίνα, δε με σκέφτηκαν. Δικό τους λάθος, την πλήρωσα εγώ. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως. Έμαθα ακόμη ένα μάθημα στη ζωή μου. Ότι τελικά, δεν υπάρχει κοινή λογική.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού