
Υποκλίνομαι πραγματικά. Υποκλίνομαι στους ιδιοκτήτες, σε αυτούς που αποφασίζουν ή που έχουν δημιουργήσει τις διαδικασίες σε συγκεκριμένο εστιατόριο της πρωτεύουσας και κάνουν εμάς τους πελάτες, να νιώθουμε όμορφα κάθε φορά που πηγαίνουμε, ιδίως όταν έχουμε κάτι σημαντικό να γιορτάσουμε.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να